Kjøp Frankrike Landslagsdrakt, Manchester United Drakt Barn

 

Billige Fotballdrakter

umiddelbart ble satt opp foran


Gareth Southgate og FA er rasende over Manchester Uniteds

greenwood ble sendt hjem i billige fotballdrakter på nett han ble funnet skyldig

England-trener Gareth Southgate og FA er rasende over Manchester Uniteds påstand om at Mason Greenwood ble kalt opp til sin seniordebut og utsatt for medias gjenskinn mot klubbens ønsker.

Greenwood ble sendt hjem i skam fra Island sammen med Manchester Citys Phil Foden tidligere denne måneden etter at de ble tatt for å invitere jenter til Englands laghotell i Reykjavik.

Kjøp Frankrike Landslagsdrakt Manager Ole Gunnar Solskjær sa fredag ​​at United hadde bedt om at Greenwood ble utelatt fra troppen slik at han kunne hvile etter gjennombruddssesongen på Old Trafford. Solskjær er også opprørt over at Greenwood umiddelbart ble satt opp foran media av FA, selv om United har vært nøye med å holde 18-åringen utenfor rampelyset på grunn av alderen.

Solskjærs kommentarer ble møtt med overraskelse og sinne mot FA. Kilder sier at spørsmålet om å utelate Greenwood ble diskutert som en del av den vanlige dialogen mellom klubb og land om en spillers velferd, men de så ingen problemer med å ha ham i troppen.

Manchester United Drakt Barn De hevdet også at United ble informert av høflighet om intensjonen om å stille Greenwood til intervju og at det ikke ble reist noen innvendinger på det tidspunktet – mens det er forbauselse hos FA over at Solskjær ikke har Southgate-nummeret.

England-treneren er også misfornøyd med anklagene, spesielt etter at han gikk ut av veien for å forsvare United-kaptein Harry Maguire etter arrestasjonen hans i Mykonos forrige måned.

Southgate valgte Maguire i troppen sin for kampene mot Island og Danmark på dagen for rettssaken hans i Hellas fordi han ønsket å vise støtte, før han ble tvunget til å droppe spilleren da han ble funnet skyldig.

Maglie Calcio Atletico Madrid 2022

real madrid tröja billigt