Køb Brasilien Trøje, Frankrig Fodboldtrøje

 

billige fodboldtrøjer

bygger mod comebacks fra langvarige


Liverpools midterforsvarere Virgil Van Dijk og Joe Gomez

reds-chefen har også leveret replica fodboldtrøjer begge var ude af skade

Liverpools midterforsvarere Virgil Van Dijk og Joe Gomez "ser begge rigtig godt ud", mens de bygger mod comebacks fra langvarige skader, har manager Jurgen Klopp sagt.

Reds-chefen har også leveret positive opdateringer om to andre forsvarsspillere i Trent Alexander-Arnold, som blev skadet i optakten til EM 2020, og Joel Matip.

Køb Brasilien Trøje Defensive problemer var blandt hovedårsagerne til, at Liverpool ikke var i stand til at skabe et stærkt Premier League-titelforsvar i sidste periode.

Tabet af Van Dijk blev mærket særligt stærkt, hvor hollænderen ikke spillede nogen rolle i kampagnen efter at have pådraget sig en knæskade i Merseyside-derbyet i Everton i oktober sidste år.

frankrig Fodboldtrøje Højrebacken Alexander-Arnold ramte form sent på sæsonen for at tjene en plads i Englands sommerplaner, men pådrog sig derefter en lårskade i en venskabskamp mod Østrig i sidste måned.

Van Dijk og Gomez kunne kun se fra sidelinjen i sidste sæson, mens de røde kæmpede og arbejdede, før de til sidst endte på tredjepladsen i Premier League.

Den engelske forsvarsspiller Gomez afslørede, hvordan han og Van Dijk hjalp med at støtte hinanden, mens de begge var ude af skade.

Portugal Drakt Kortermet

Brasil Ny Drakt