Image

Több előzetest és a hivatalos képek megosztását követően a közelgő new balance cipő 574 kollekció megjelenési dátumát adták meg. A szabadban ihletett csomagban egy sor ruházat található, míg a cipőket eddig öt különböző színben találták meg – köztük egy harsány olíva, piros, sötétkék és barna színben; szabványos szürke; a Sprite-szerű sárga, zöld és kék; merész piros, fehér és kék; és egy fekete, lila és kék.

A bostoni székhelyű tornacipő-tudósok, a New Balance new balance női cipő akció az utóbbi időben igazán forró együttműködési formát öltöttek, és irigylésre méltó névsort építettek fel olyan tervezőkből és márkákból, amelyek kultikus vonzerejükről és talajszintű csodálatukról ismertek. A múlt év végén volt szerencsénk beszélgetni Joe Grondinnal, az NB globális együttműködésekért felelős vezető menedzserével, hogy a tartós partnerségek kialakításának művészetéről cseveghessen.

A mulen nem halt meg – ez még csak most kezdődik, ezek szerint new balance férfi cipő olcsón, akiknek leszakadt a sarka. Csak idő kérdése volt, hogy a 2020-21-es év uralkodó lábbelitrendje mikor éri el az NB újdonsült kedvencét. És még ha úgy tűnik is, hogy ez a módosítás ellentétes egy olyan tornacipővel, amelyet valaha a teljesítményfutók csúcsaként jelöltek meg, az utcai kedvencként való rekontextualizált státusza azt jelenti, hogy teljesen logikus, hogy öszvérré alakítsák át.

A Malbon Golf egyformán tiszteletlen és tiszteletben tartja azt a játékot, amelyhez ruházatot készít – a márka döcög az orrát a makacs vidéki klubkonferenciákon, ugyanakkor mélyen tiszteli a golfot, és célja, hogy a tömegekhez eljuttassa a modern stílusban. több szabadon áramló fény. Ennek a kezdeményezésnek a részét képezi a lábbelikkel kapcsolatos együttműködés, és a New Balance-szal való összekapcsolás után, hogy golf-szerű megjelenést kapjunk a new balance 997 férfi vissza augusztusban a Malbon legénysége visszatér a klasszikus futó két további pályakész stílusával.