Calgary Flames kom tilbake etter å ha ligget under med tre mål og slo Winnipeg Jets 6-3 natt til mandag, og brøt dermed sin tre kamper lange rekke med tap. Nazem Kadris to mål og en assist var avgjørende for comeback-seieren.

Sean Monahan stjal showet tidlig og scoret tre mål i løpet av drøyt fem minutter, noe som ga Jets en 3-1-ledelse. De to første målene kom i powerplay ishockey drakt, mens det tredje var et velplassert skudd fra slottet.

Flames nektet å gi seg uten kamp. Oliver Kylington, som bare spilte sin niende kamp denne sesongen etter å ha kommet tilbake fra psykisk sykdom, åpnet scoringen for Calgary med et solomål.

Nazem Kadri satte i gang comebacket med et mål i powerplay i den andre perioden, da han styrte et spissskudd forbi Connor Hellebuyck. I sluttminuttet satte han inn et nytt mål i tomt mål og sikret seieren.

Andrew Mangiapane spilte også en nøkkelrolle da han scoret et avgjørende mål i tredje periode og økte Flames' ledelse til 5-3.

Flames skjerpet seg defensivt i andre og tredje periode, noe som begrenset Jets' målsjanser. Connor Hellebuyck, som har vært strålende gjennom hele sesongen zuccarello drakt, slapp inn mer enn tre mål for første gang siden november.

Denne seieren er en betydelig opptur for Flames, som slet før kampen. Jets, på sin side, vil forsøke å lære av feilene sine og slå tilbake i neste kamp.