Den 24. desember 2023, i den 18. runden av den engelske Premier League, tok Liverpool Hjemmedrakt 2023 2024 imot Arsenal på Anfield. Til slutt spilte de to lagene uavgjort 1-1.

Kampen var en direkte duell mellom de to øverste lagene på Premier League-tabellen. Arsenal hadde et gunstig utgangspunkt før kampen med Villas uavgjort mot Sheffield United, så de trengte bare å forbli ubeseiret for å holde seg på tabelltoppen. Liverpool, derimot, måtte ta alle tre poengene for å gå til topps.

Arsenal scoret kort tid etter kampstart. I det 4. minutt satte Odekho opp en dødball, og Gabriel tok den og ga Arsenal en drømmestart.

Liverpool satt naturligvis ikke stille, og de satte i gang en voldsom kontring i det neste spillet. I det 28. minutt brøt Salah gjennom Zinchenko i straffefeltet og skjøt et skudd som utlignet for Liverpool.

I andre omgang angrep begge lag heftig, men ingen av lagene scoret. I det 53. minutt, Zinchenko bakfelt feil ble brutt, Salah med ballen fremover forsøk på å passere til straffesparkfeltet, var Rice grep et skritt ødelagt. I det 71. minutt kontret Liverpool fem mot to, og til slutt traff Arnold tverrliggeren og gikk glipp av en stor mulighet.

Til slutt ristet de to lagene hendene 1-1. Arsenal er fortsatt på toppen av Premier League-tabellen, med Liverpool på andreplass.

Resultatet av denne kampen hadde liten innvirkning på tittelkampen mellom de to lagene. Arsenal ligger fortsatt øverst på tabellen, men Liverpool har fortsatt mulighet til å ta igjen forspranget.

I kampen viste Salah nok en gang sine angrepsevner. Han har scoret 12 mål for Liverpool denne sesongen, pluss 7 målgivende pasninger, og har vært direkte involvert i 19 mål, noe som er best av alle Premier League-spillere.

Arsenals defensive prestasjon var også prisverdig. Etter å ha tatt ledelsen i første omgang, klarte de å avverge Liverpools kontringer, slik at laget beholdt poengene.Arsenal Hjemmedrakt 2023-24

Alt i alt var kampen en spennende kamp i toppen av tabellen. Begge lagene viste styrke og ga fansen en flott kamp.