Recent Updates
  • ACİL WEB TEMİZLİK RESİMLERİ
    https://www.sudeposutemizligi.biz/su-analizleri-laboratuvar-hizmetleri https://www.sudeposutemizligi.biz/havuz-temizligi-ve-havuz-dezenfeksiyonu https://www.sudeposutemizligi.biz/sicak-su-kazani-boyler-temizligi https://www.sudeposutemizligi.biz/kokan-buzdolabi-temizligi-nasil-yapilir https://www.sudeposutemizligi.biz/su-deposu-temizligi-belgeler...
    0 Comments 0 Shares 2780 Views 0 Reviews
  • How to clean the water tank?
    How to clean the water tank? Detail Links==  SU DEPOSU TEMİZLİKFirst of all, the company that will provide water tank cleaning service must have the necessary authorization and accreditation documents in full. The questioning of these documents by the service receiving institution will enable the service received to be of higher quality and to produce healthy results.The Ministry of Health...
    0 Comments 0 Shares 2966 Views 0 Reviews
  • https://www.youtube.com/watch?v=kj5WgHcCisk
    Buzdolapları; gıdalarımızın sağlıklı olarak saklanması ve muhafaza edilmesini sağlayan makinelerdir. Buzdolapları uzun süre temizlenmediğinde yada çeşitli dış etkenler dolayısıyla kirlenebilmektedir.
    Bu dış etkenlerin bazılarını şöyle özetleyebiliriz. Dolap içerisine gıda dökülmesi, elektrik kesintisi sonrası buzdolabındaki gıdaların çürüyerek bozulması, buzdolabının periyodik olarak temizlenmemesi ve benzeri durumları örnek olarak verebiliriz.
    Olası bir elektrik kesintisi sonrası, buzdolabı içerisindeki etlerin çürüyerek akması dolap içerisinde dayanılamaz bir kokuya sebep olabilir. Bu kokunun asıl kaynağı botulinum bakterisidir.
    Botulunip çok dikkat edilmesi gereken, besin zehirlenmelerine sebebiyet veren bir bakteridir. Buzdolabı çürüyen et kokusunun giderilmesinde sirke, çamaşır suyu ve benzeri ürünler asla kullanılmamalıdır.
    Buzdolabı temizliği ve buzdolabı kötü koku giderme işlemlerinde hidrojen peroksit ve nötralize edilmiş ozon gazı kullanılır. Ozon gazını üreten nötralizatör cihazlarının minumun 5000 Mg kapasitede ozon üretmesi gerekmektedir.
    Nötralizatörler dolap içerisindeki havada kötü kokuya sebebiyet veren bakteri ve mikroorganizmaları emerek ozona çevirir. Yani hastalık yapıcı mikroorganizmaları nötürleştirir.
    Buzdolabında ozon sanitasyonuna geçilmeden önce mutlaka hidrojen dezenfeksiyonu yapılmalıdır. Hidrojen dezenfeksiyonuyla da, dolap içerisine yapışmış ve üreme gerçekleştiren bakteriler yok edilir.
    Buzdolabınızda kötü koku oluştuğunu tespit ettiğiniz an öncelikle dolaptaki gıdaları dışarı çıkarmalısınız. Sonrasında bir ön temizlik işlemi yaparak profesyonel destek almanızda fayda bulunur.
    Tekdez; Türkiye genelinde buzdolabı kötü koku giderme, buzdolabı temizliği ve buzdolabı ozon temizliği hizmetlerini profesyonel metotlarla vermektedir.
    Tekdez; Sağlık Bakanlığı biyosidal uygulama izin belgelerine sahip, yetkili kuruluştur.
    Buzdolabı temizliği ve ozonlama hizmetlerimiz için konusunda uzman, müşteri temsilcinizden destek talep edebilirsiniz.

    https://tekdez.com/buzdolabi-temizligi.html
    https://www.youtube.com/watch?v=kj5WgHcCisk Buzdolapları; gıdalarımızın sağlıklı olarak saklanması ve muhafaza edilmesini sağlayan makinelerdir. Buzdolapları uzun süre temizlenmediğinde yada çeşitli dış etkenler dolayısıyla kirlenebilmektedir. Bu dış etkenlerin bazılarını şöyle özetleyebiliriz. Dolap içerisine gıda dökülmesi, elektrik kesintisi sonrası buzdolabındaki gıdaların çürüyerek bozulması, buzdolabının periyodik olarak temizlenmemesi ve benzeri durumları örnek olarak verebiliriz. Olası bir elektrik kesintisi sonrası, buzdolabı içerisindeki etlerin çürüyerek akması dolap içerisinde dayanılamaz bir kokuya sebep olabilir. Bu kokunun asıl kaynağı botulinum bakterisidir. Botulunip çok dikkat edilmesi gereken, besin zehirlenmelerine sebebiyet veren bir bakteridir. Buzdolabı çürüyen et kokusunun giderilmesinde sirke, çamaşır suyu ve benzeri ürünler asla kullanılmamalıdır. Buzdolabı temizliği ve buzdolabı kötü koku giderme işlemlerinde hidrojen peroksit ve nötralize edilmiş ozon gazı kullanılır. Ozon gazını üreten nötralizatör cihazlarının minumun 5000 Mg kapasitede ozon üretmesi gerekmektedir. Nötralizatörler dolap içerisindeki havada kötü kokuya sebebiyet veren bakteri ve mikroorganizmaları emerek ozona çevirir. Yani hastalık yapıcı mikroorganizmaları nötürleştirir. Buzdolabında ozon sanitasyonuna geçilmeden önce mutlaka hidrojen dezenfeksiyonu yapılmalıdır. Hidrojen dezenfeksiyonuyla da, dolap içerisine yapışmış ve üreme gerçekleştiren bakteriler yok edilir. Buzdolabınızda kötü koku oluştuğunu tespit ettiğiniz an öncelikle dolaptaki gıdaları dışarı çıkarmalısınız. Sonrasında bir ön temizlik işlemi yaparak profesyonel destek almanızda fayda bulunur. Tekdez; Türkiye genelinde buzdolabı kötü koku giderme, buzdolabı temizliği ve buzdolabı ozon temizliği hizmetlerini profesyonel metotlarla vermektedir. Tekdez; Sağlık Bakanlığı biyosidal uygulama izin belgelerine sahip, yetkili kuruluştur. Buzdolabı temizliği ve ozonlama hizmetlerimiz için konusunda uzman, müşteri temsilcinizden destek talep edebilirsiniz. https://tekdez.com/buzdolabi-temizligi.html
    Love
    1
    0 Comments 0 Shares 5159 Views 0 Reviews
  • Buzdolabı Bozulmuş Et Kokusu Nasıl Giderilir?
    Detay Link: BUZDOLABI TEMİZLİĞİ Buzdolapları; gıdalarımızın sağlıklı olarak saklanması ve muhafaza edilmesini sağlayan makinelerdir. Buzdolapları uzun süre temizlenmediğinde yada çeşitli dış etkenler dolayısıyla kirlenebilmektedir. Bu dış etkenlerin bazılarını şöyle özetleyebiliriz. Dolap içerisine gıda dökülmesi, elektrik kesintisi sonrası buzdolabındaki...
    Like
    1
    0 Comments 0 Shares 4872 Views 0 Reviews
  • Tekdez Dezenfekte
    Tekdez; su deposu temizliği, su sebili temizliği, su deposu izolasyonu, buzdolabı temizliği, sıcak su tankı temizliği konularında müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır.Tekdez personellerinin ve kuruluşun tüm yetki ve kalite sertifikaları eksiksizdir.İş güvenliği konusunda hassas olan Tekdez Dezenfekte yönetimi; düzenli olarak iş güvenliği...
    Like
    1
    0 Comments 0 Shares 5603 Views 0 Reviews
  • Love
    1
    0 Comments 0 Shares 1253 Views 0 Reviews
More Stories